Előző oldal Következő oldal
2021.11.17.,
Szerda
Hortenzia, Gergő
Szolnok Betöltés...
Alapkamat: 1.80%
  • 365,24
  • 322,85
  • 433,65
  • 52 068
  • 17 940
  • 2 528

Dr. Miskolczi Tamás ügyvéd Szolnok

Hívjon! +36 (20) 927 4757
szövegméret: Nagyítás Kicsinyítés

Online jogi tanácsadás

A szolgáltatás átmenetileg nem elérhető.

Ebben a menüpontban Ön számára biztosított az online módon, ingyenes jogi tanácsadás igénybevétele. Ezt megelőzően kérem, olvassa el a szolgáltatásra vonatkozó alábbi tájékoztatást, amelynek tartalma egyben felhasználási feltételeknek is minősül:

A szolgáltatás igénybevétele ingyenes, ugyanakkor feltétele jelen honlap bármely három, különböző közösségi platformon (például Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn, stb.) történő megosztásának igazolása.

Az Ön által feltett kérdésre választ 30 munkanapon belül e-mailben fog kapni, így amennyiben Önt rövidebb határidő köti, kérem, hogy ne ezt a lehetőséget válassza.

Amennyiben Önnek haladéktalan jogi tanácsra, vagy egyéb ügyvédi szolgáltatásra van szüksége, kérem egyeztessen velem időpontot és keressen fel személyesen az irodámban.

Figyelemmel az online jogi tanácsadás jellegére, e szolgáltatás keretén belül a teljes tényállás a személyes konzultáció, a rendelkezésre álló iratok tanulmányozása nélkül nem alkalmas teljes körű és helyt álló kifogástalan jogi válasz megadására. Ezért a jogi tanácsadás ezen formája keretében adott tanácsért semmilyen felelősséget nem vállalok. Kérdései feltevésére 500 karakterben biztosítok lehetőséget.

A szolgáltatás átmenetileg nem elérhető.

Fejlesztette: FishWorks